Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

12.000 ετών δαιδαλώδη τούνελ είναι αληθινά και εκτείνονται από τη Σκωτία μέχρι την Τουρκία !!!
Είναι δυνατόν Αρχαίοι πολιτισμοί να διασυνδέονται μεταξύ τους Χιλιάδες χρόνια πριν; Σύμφωνα με Χιλιάδες υπόγειες σήραγγες που εκτείνονται από τη Βόρεια Σκωτία προς τη Μεσόγειο, η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ.

Ενώ ο λόγος ύπαρξης πίσω από αυτές τις εξελιγμένες σήραγγες παραμένει ένα μυστήριο, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό το τεράστιο προϊστορικών ετών δίκτυο χτίστηκε ως προστασία από τα αρπακτικά και άλλους κινδύνους 12.000 χρόνια πριν!

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι ήταν αυτές οι μυστηριώδεις σήραγγες που χρησιμοποιούνταν ως αυτοκινητόδρομοι σύγχρονοι, επιτρέποντας τη μετάβαση των ανθρώπων και τη σύνδεσή τους με μακρινά μέρη σε όλη την Ευρώπη.

Στο βιβλίο Secrets Of The Underground Door To An Ancient World (γερμανικός τίτλος: Tore zur Unterwelt), ο Γερμανός αρχαιολόγος Δρ Χάινριχ Κους αναφέρει ότι τα στοιχεία του τεράστιο υπόγειο τούνελ έχουν βρεθεί κάτω από εκατοντάδες νεολιθικών οικισμών σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Αυτές οι σήραγγες είναι τεράστιες και συχνά αναφέρονται ως αρχαίοι αυτοκινητόδρομοι, εξ'ου και τη σύνδεσή τους με μακρινά μέρη σε όλη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Δρ Kusch, το γεγονός ότι πολλές από αυτές τις σήραγγες εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι σήμερα 12.000 χρόνια μετά, υποδεικνύει ότι πρέπει να έχουν πολύπλοκες δομές και τεράστια μεγέθη.

«Σε όλη την Ευρώπη υπήρχαν χιλιάδες από αυτές», λέει ο δρ Kusch,

«Ανακαλύψαμε στη Γερμανία εκατοντάδες χιλιάδες μέτρα από υπόγειες σήραγγες. Στην Αυστρία Έχουμε εκατοντάδες περισσότερα τουνελ που βρέθηκαν. Αυτές οι υπόγειες σήραγγες μπορούν να βρεθούν παντού σε όλη την Ευρώπη και υπάρχουν αμέτρητες από αυτές που πρέπει να μετρήσουμε.» Είπε ο Γερμανός αρχαιολόγος.

Ενώ μερικές από τις σήραγγες είναι σχετικά μικρών διαστάσεων με πάνω από ένα μέτρο σε πλάτος, υπάρχουν και άλλες σήραγγες που διαπίστωσαν αρχαιολόγοι και σπηλαιολόγοι ότι έχουν ακόμα και μυστήριους υπόγειους θαλάμους και αποθηκευτικούς χώρους.

Το γεγονός είναι ότι αυτές οι σήραγγες μας έχουν δώσει έμφαση στην απίστευτη αρχαία εφευρετικότητα η οποια είναι ενα τίποτα απο τα βιβλία ιστορίας που μας λένε σήμερα, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Σπηλαιολογίας της ΕΕ. Η Αρχαία ανθρωπότητα είχε τη γνώση και τα εργαλεία για τη δημιουργία πολύπλοκων δομών πάνω από δέκα χιλιάδες χρόνια πριν! (σ.σ υποτίθεται πως ο ανθρωπος δεν είχε εργαλεία και δεν είχε καν ανακαλύψει τον τροχό)

Αποδεικτικά στοιχεία είναι π.χ οι Πυραμίδες της Βοσνίας στην Ευρώπη με τις απίστευτες υπόγειες σήραγγες τους, που συνεχιζονται για εκατοντάδες μίλια σε έδαφος που οι σημερινοί γεωπόντικες των ΜΕΤΡΟ αδυνατούν να τρυπίσουν επιτυχώς λόγω των ιδιαίτερα σκληρών πετρωμάτων της περιοχής.

Ο Δρ Kusch και η ερευνητική του ομάδα αναφέρουν ότι «σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν χιλιάδες από αυτά τα τούνελ - από τη βόρεια στη Σκωτία μέχρι τη Μεσόγειο.»

Και συνεχίζει ο ίδιος λέγοντας «Είναι διανθισμένα με γωνίες, σε ορισμένα σημεία είναι μεγαλύτερα και υπάρχει καθιστικό, ή θάλαμοι αποθήκευσης και άγνωστων λειτουργιών δωμάτια. Δεν έχουν όλα σύνδεση μεταξύ τους, αλλά μαζί είναι ένα πραγματικά τεράστιο και ασύλληπτο υπόγειο δίκτυο. »

Η Καππαδοκία στην Τουρκία είναι άλλο ένα απίστευτο παράδειγμα. Η υπόγεια πόλη του Derinkuyu είναι μια άλλη απόδειξη που τονίζει τη χαμένη τεχνολογία και μέθοδους κατασκευής των προγόνων μας. Η υπόγεια πόλη του Derinkuyu είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην υπόγεια κατασκευή μαζί με το τεράστιο δίκτυο σηράγγων. Τα γεωλογικά χαρακτηριστικά της πέτρας από Derinkuyu είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατι εδώ είναι πολύ μαλακά. Έτσι, οι αρχαίοι κατασκευαστές του Derinkuyu έπρεπε να είναι πραγματικά πολύ προσεκτικοί για την κατασκευή αυτών των υπόγειων θαλάμων που παρέχουν τρομακτική δύναμη πυλώνα για να στηρίξουν τους ορόφους πιο πάνω. Εάν αυτό δεν είχε επιτευχθεί, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η πόλη θα είχε καταρρεύσει, αλλά μέχρι στιγμής, οι αρχαιολόγοι βρήκαν στοιχεία του δεν έχουν οποιαδήποτε μορφης καθίζηση στο Derinkuyu!

Άλλα αρχαία μνημεία όπως το Gobekli Tepe είναι ακόμα πιο ζωτικής σημασίας αποδείξεις προς αυτή την κατεύθυνση των απίστευτων ικανοτήτων και γνώσεων από ανθρώπους που κατοικούσαν τον πλανήτη μας πάνω από δέκα χιλιάδες χρόνια πριν και για πολλούς ειδικούς, αποτελούν «Ιστορικό Παράδοξο»

Σύμφωνα με τον Δρ Kusch, παρεκκλήσια είναι συχνά χτισμένα στις εισόδους στις υπόγειες σήραγγες επειδή στην Καθολική Εκκλησία φοβόντουσαν την ειδωλολατρική κληρονομιά που οι σήραγγες μπορεί να αντιπροσωπεύουν, και όπως και πολλά άλλα πράγματα, η εκκλησία ήθελε να βεβαιωθεί πως οι σήραγγες κρατήθηκαν ως μυστικές.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον, είναι πως σε ορισμένες από τις σήραγγες ανακάλυψαν γραπτά τα οποία αναφέρονται στα υπόγεια τούνελ που βρέθηκαν, ως πύλες στον κάτω κόσμο.


THESECRETREALTRUTH
11.12.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget