Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ -Tα “Εύσημα” του Ο.Η.Ε. για τη συμμετοχή του Δικτύου SDG 17 Greece στα “75 χρόνια του Οργανισμού”
Το Δημαρχείο Κατερίνης στο μπλε κύμα ελπίδας και ενότητας για ολόκληρη την Ευρώπη

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο κ. Fabrizio Hochschild, Βοηθός Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. προς το Δίκτυο SDG 17 Greece και όλους όσοι – μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Κατερίνης – υποστήριξαν την πρωτοβουλία «Φωτίζουμε την Ευρώπη με το Μπλε των Ηνωμένων Εθνών», με αφορμή την επέτειο των 75 χρόνων από την ίδρυσή του (UN75).

Όπως είναι γνωστό το Δημαρχείο Κατερίνης συμπεριλήφθηκε μεταξύ των 200 και πλέον κτιρίων και μνημείων https://www.youtube.com/watch?v=ua4vJlpEwnM&ab_channel=SDG17Greece * τα οποία το «μπλε αυτό κύμα» διαπέρασε στις 24 Οκτωβρίου μεταφέροντας ένα ισχυρό οπτικό μήνυμα ελπίδας και ενότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Συνιστά ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον Δήμο Κατερίνης, ως μέλος του Δικτύου SDG 17 Greece, του επίσημου φορέα του ΟΗΕ για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού στην Ελλάδα, η συμμετοχή στην πανευρωπαϊκή αυτή πρωτοβουλία.Στόχος μας είναι να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά έναν καλύτερο κόσμο, πιο ανθρώπινο, με λιγότερες διακρίσεις, που θα σέβεται τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, θα προάγει την κοινωνική πρόοδο και ευημερία».

Τη συγκεκριμένη πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία με τίτλο «Φωτίζουμε την Ευρώπη με το Μπλε των Ηνωμένων Εθνών» συντόνισε στην Ελλάδα το Δίκτυο SDG 17 Greece, κατόπιν πρόσκλησης του Γραφείου Επικοινωνίας του ΟΗΕ για την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ συμμετείχε η ΚΕΔΕ και δήμοι σε όλη τη χώρα.

Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων στην επιστολή του, ο κ. Fabrizio Hochschild: «Επιθυμώ να εκφράσω την πιο ειλικρινή εκτίμησή μου για τη συμμετοχή σας στην Πρωτοβουλία Turn Europe UN Blue across Europe την οποία υποστηρίζει ο ΟΗΕ με αφορμή την επέτειο των 75 χρόνων από την ίδρυσή του (UN75).Ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό να δούμε μια τέτοια υποστήριξη […]».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece κ. Μαρίνα Πατούλητονίζει «[…] οι Δήμοι της Ελλάδας μετέδωσαν το μήνυμα της ενότητας, της αλληλεγγύης και των ίσων δικαιωμάτων, για έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις, γεμάτο ελπίδα, ειρήνη και ευημερία. Ευχαριστώ θερμά κάθε Δήμο-μέλος, κάθε Δήμαρχο, συνεργάτη και συνοδοιπόρο, που συμμετείχε στη διάδοση του οικουμενικού μηνύματος του Ο.Η.Ε. στους πολίτες του».
18.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget