Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δικαστήριο της Κατερίνης «πέταξε» έξω από πλειστηριασμό Ιρλανδικό Fund που είχε βάλει στο μάτι τα ακίνητα Κατερινιώτη επιχειρηματία

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης με την αριθμ. 378/2020 απόφασή του που δημοσιεύθηκε χθες, δέχτηκε ότι ξένο fund με έδρα την Ιρλανδία και στο οποίο μεταβιβάστηκε η διαχείριση δανείου Ελληνικής Συστημικής Τράπεζας, δεν έχει τα δικαιώματα της δικαστικής επιδίωξης των απαιτήσεων. Η δίκη αφορούσε πλειστηριασμό ακινήτων Κατερινιώτη επιχειρηματία, ο οποίος προσέφυγε στα δικαστήρια προκειμένου να σώσει την περιουσία του από το ξένο Ιρλανδικό fund. Η δίκη έγινε στις 27 Οκτωβρίου του 2020 και η Πρόεδρος Πρωτοδικών εξέδωσε απόφαση μέσα σε λίγες μέρες, κάνοντας δεκτή την ένσταση ενεργητικής νομιμοποίησης του ξένου fund που κατέθεσε το δικηγορικό γραφείο Κατερίνης, Παπανικολάου. Πρόκειται για μια νέα γενεά και νομικά τεκμηριωμένη νομολογιακή εξέλιξη η οποία αν γίνει αποδεκτή και από τα ανώτερα δικαστήρια, ίσως δώσει ανάσα στον κυκεώνα και τον φαύλο κύκλο των δανείων, τα οποία μεταβιβάστηκαν με 3% σε ξένα fund, τα οποία επιδιώκουν να εισπράξουν το 100% του δανείου, όχι μόνο από τους δανειολήπτες αλλά και από τους εγγυητές.

ολύμπιο βημα

Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://olympiobima.eihe-valei-sto-mati-ta
12.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget