Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος μιλά για τη δοκιμασία του

orthodoxia.online


Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: «Είτε ζώμεν είτε αποθνήσκομεν του Κυρίου εσμέν». Είναι μεγάλη παρηγοριά αυτά τα πράγματα για εμάς»- Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: ''Μακαριώτατε, περαστικά Σας!'

Στην Αθήνα και στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρεται ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος που χθες διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η αρχιεπισκοπή Αλβανίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:


“Ύστερα από πρόσφατη διαπίστωση ηπίων συμπτωμάτων κορωνοιού κρίθηκε σκόπιμο ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος να μεταβεί στην Αθήνα (Νοσοκομείο Ευαγγελισμός) για την ενδεδειγμένη θεραπευτική φροντίδα. Εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής”.

Σύμφωνα με τον π. Χαράλαμπο που τον συνοδεύει στην Αθήνα, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος είχε λίγα δέκατα και δυσκολία με την αναπνοή του.

Μολονότι τα συμπτώματα ήταν ήπια, οι γιατροί στα Τίρανα έκριναν αναγκαία τη μεταφορά και νοσηλεία του σε εξειδικευμένη κλινική στην Ελλάδα, δεδομένου του προχωρημένου της ηλικίας του άλλα και των χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο Μακαριώτατος.

Θυμίζουμε πως ο καλοκαίρι ο αρχιεπίσκοπος υπεβλήθη σε επιτυχής αγγειοπλαστική επέμβαση με τοποθέτηση δύο «στεντ».


Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος μιλά για τη δοκιμασία του

«Κοιτάξετε στην Αλβανία υπάρχουν πολλές χαράδρες και εγώ έχω συνηθίσει και κατεβαίνω σε χαράδρες αρκετά χρόνια τώρα, 30 χρόνια… Βρίσκουμε ένα μονοπάτι και ανεβαίνουμε πάλι στο ξέφωτο» – τόνισε στο Live News ο Μακαριώτατος.

Σε άλλο σημείο ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος ανέφερε: «Νομίζω το να συμμετέχει κανείς, έστω με αυτόν τον τρόπο στον κοινό πόνο είναι δώρο του Θεού. Μην το βλέπουμε δύσκολο».

«Μην στεναχωριέστε, και μην στεναχωριέστε. Θα περάσουμε. «Είτε ζώμεν είτε αποθνήσκομεν του Κυρίου εσμέν». Είναι μεγάλη παρηγοριά αυτά τα πράγματα για εμάς» – συμπλήρωσε ο κ. Αναστάσιος.
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: ”Μακαριώτατε, περαστικά Σας!”

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος απέστειλε νωρίτερα το ακόλουθο μήνυμα προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, με το οποίο του εκφράζει την συμπαράσταση και τις θερμές ευχές του για ταχεία αποκατάσταση της υγείας του.


Ακολουθεί το μήνυμα του Παναγιωτάτου:

Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον
Τιράνων και πάσης Αλβανίας
κύριον Αναστάσιον,

Εις Τίρανα.

Μακαριώτατε και πολυφίλητε αδελφέ,
Αι προσευχαί ημών Σας συνοδεύουν κατά την πτήσιν Σας προς το κλεινόν Άστυ και κατά την εν αυτώ νοσηλείαν Σας, η οποία ευχόμεθα να είναι βραχεία και αποτελεσματική˙ διότι Σας αγαπώμεν και διότι Σας χρειάζεται η Εκκλησία.

Ευχόμεθα να συνεχίσετε επί πολλά ακόμη χρόνια την δημιουργικήν και ευεργετικήν προσφοράν Σας εις τον Χριστιανισμόν και εις την ανθρωπότητα, εις δόξαν Θεού.


Μακαριώτατε, περαστικά Σας!

Σας ασπαζόμεθα φιλήματι αγίω,
Αδελφικώς εν Κυρίω,

Πατριάρχης Βαρθολομαίος11.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget