Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Υγειονομικές βόμβες τα δικαστήρια! Ο ένας πάνω στον άλλον στους διαδρόμους που περιμένουν να μπουν στις αίθουσες... όπου τηρούνται τα μέτρα! Η ανοησία στο μεγαλείο της.
edolio5 

Εικόνες συνωστισμού με μηδενικές αποστάσεις (στον ούτως ή άλλως μικρό χώρο των δικαστικών αιθουσών) κατέγραψαν σήμερα τα κινητά τηλέφωνα παραγόντων των δικαστηρίων όπου έστειλαν στο edolio5 από τα δικαστήρια Πειραιά.

Οι εικόνες καταγράφηκαν τις πρώτες ώρες εφαρμογής των νέων μέτρων που κρατούν ανοιχτά τα ποινικά ακροατήρια, στα οποία ισχύει ο κανόνας απόστασης 1,5 μέτρου και έως 15 άτομα στη δικαστική αίθουσα. Οι χώροι όμως είναι μικροί και οι διάδρομοι στενοί με αποτέλεσμα να είναι εμφανείς οι υγειονομικές παραβιάσεις στους χώρους.


10.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget