Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Σταμάτης Γονίδης «τα χώνει» στους κυβερνώντες: «Είναι η εποχή που δεν πρέπει να μιλάς, ούτε να γράφεις»Τον λοιδόρησαν για ένα χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε για την κυβέρνηση και τον κορωνοϊό«Αφού εσείς οι κυβερνώντες πουλάτε τρέλα, εγώ κρατάω ομπρέλα.

Όπως μας είπατε ότι πήδηξε η νυχτερίδα τον μυρμηγκοφάγο και γεννήθηκε ο κορωνοϊός, έτσι είπα κι εγώ σε μια τηλεφωνική συνέντευξη ότι ο ιός έρχεται από τη βροχή… Βέβαια, κάποιοι πρόλαβαν να με πουν γραφικό ή ότι το ‘χω “κάψει”. Άρα, ούτε να εκφραστούμε ελεύθερα δεν μπορούμε, γιατί αμέσως θα κατακριθούμε. Ούτε αίσθηση του χιούμορ υπάρχει. Είναι η εποχή που δεν πρέπει να μιλάς, ούτε να γράφεις», δήλωσε σε πρόσφατη ανάρτησή του ο φοβερός και τρομερός Σταμάτης Γονίδης, απαντώντας σε όσους λοιδόρησαν ένα αμιγώς χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε για την κυβέρνηση και τον κορωνοϊό.

«Πληρωμένη» και πολύ εύστοχη απάντηση. Τρέλα εσείς, τρέλα κι εμείς!

Δείτε την ανάρτηση του δημοφιλή τραγουδιστή:


10.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget