Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Βόρεια Κορέα: Μεγάλη ανησυχία - Δείτε τι σκάβει να βρει ο Κιμ

Η Δύση παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον το τι συμβαίνει στην Pyongsan .


Μια δορυφορική φωτογραφία από τη Βόρεια Κορέα έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στη δύση καθώς το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν προχωράει σε έκτακτες εκσκαφές!

Το τι αναζητά ωστόσο προκαλεί τρόμο. Το τεράστιο εργοτάξιο στην Pyongsan έχει στηθεί εδώ και λίγες ημέρες και σύμφωνα με τους αναλυτές ο Κιμ αναζητά εναγωνίως... ουράνιο!
To εργοτάξιο όπου αναζητείται ουράνιο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το ουράνιο είναι το κύριο συστατικό για να κατασκευαστεί ένα πυρηνικό όπλο και φυσικά οι ποσότητες ραδιενέργειας που εκλύει είναι τεράστιες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως το γεγονός πως το συγκεκριμένο εργοτάξιο έχει στηθεί από τον περασμένο Ιανουάριο ωστόσο φαίνεται πως η πανδημία του κορονοϊού «φρέναρε» την επιχείρηση.


Το αν η Βόρεια Κορέα αναζητά ουράνιο για ενεργειακούς λόγους ή πολεμικούς φυσικά δεν το γνωρίζει κανείς, ωστόσο δεν θα ήταν και ό,τι καλύτερο να έχει ο Κιμ Γιονγκ Ουν τέτοια δυνατότητα...


newsbomb
14.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget