Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δεν επιτρέπουν σε πρόσφυγες (και μη) να επιστρέψουν στην Συρία - Μ.Άσαντ: «Τους πιέζουν να παραμείνουν Ευρώπη»!

pronews.gr


Πιέζουν τους Σύριους πρόσφυγες να μείνουν στην Ευρώπη για να εξυπηρετούν οικονομικά συμφέροντα όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ κατά την διάρκεια της Διεθνούς Διάσκεψεως για την Επιστροφή των Προσφύγων που πραγματοποιείται στη Δαμασκό, την οποία συνδιοργανώνει η Συρία με τη Ρωσία και την οποία έχουν μποϊκοτάρει οι ΗΠΑ, η ΕΕ και οι περισσότερες γειτονικές χώρες της Συρίας, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας (στην Αθήνα προφανώς σκέπτονται να τους κρατήσουν στην Ελλάδα.


Συγκεκριμένα ο Σύρος πρόεδρος δήλωσε ότι "Εκατομμύρια πρόσφυγες αναγκάζονται να μένουν στις χώρες που τους φιλοξενούν «λόγω πιέσεων ή εκφοβισμού» και ότι οι χώρες αυτές τους δελεάζουν με οικονομικά κίνητρα, ενώ παράλληλα οι ίδιες επωφελούνται από διεθνή βοήθεια".


Φυσικά ο Άσαντ εδώ αναφέρεται και στο τεράστιο οικονομικο-πολιτικό σύμπλεγμα πολιτικών και ΜΚΟ, που έχουν στήσει μια βιομηχανία παραγωγής χρήματος και επιρροής εκμεταλλευόμενοι τις παράνομες μεταναστευτικές ροές. Όμως είναι μια σαφής επίθεση και κατά των πολιτικών αντικατάστασης των πληθυσμών της Ευρώπης.


Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην συνδιάσκεψη οι πραγματικοί Σύριοι πρόσφυγες που επιθυμούν να επιστρέψουν στη χώρα τους αντιμετωπίζουν εμπόδια, καθώς εναντίον της Συρίας έχουν επιβληθεί κυρώσεις και εμπάργκο από τον ΟΗΕ.

Παρά όμως τα εμπόδια αυτά, οι περισσότεροι πρόσφυγες επιθυμούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Επιπρόσθετα ο Άσαντ τόνισε ότι η προσφυγική κρίση της Συρίας είναι ένα κατασκευασμένο πρόβλημα
12.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget