Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Καιρός: Απογοήτευση! Τρομάζει ο χάρτης χιονοκάλυψης της Ευρώπης

Dokari News

Καιρός: Ακρως απογοητευτικά, ενδεχομένως και... ανησυχητικά είναι τα δεδομένα που καταγράφονται στα προγνωστικά καιρικά μοντέλα για την χιονοκάλυψη της Ευρώπης


Σήμερα, είναι ελάχιστες οι περιοχές με εξαίρεση τη βόρεια Νορβηγία και τη Σουηδία και τα πολύ ορεινά τμήματα των Αλπεων, που δέχονται χιονοπτώσεις, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη, ακόμα και στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ρωσίας, δεν υπάρχει ίχνος χιονιού, ούτε καν στα ορεινά.

Και το πλέον ανησυχητικό είναι πως μέχρι και τα μέσα του Νοεμβρίου δεν πρόκειται, όπως θα δείτε και στον ακόλουθο χάρτη καταγραφής της χιονοκάλυψης της Ευρώπης, να σημειωθεί τίποτα, μα τίποτα το αξιόλογο.
Τι μπορεί να σημάνει αυτό για την εξέλιξη του φετινού χειμώνα; Σύμφωνα με ειδικούς, όσο πιο κοντά στον Δεκέμβριο ξεκινήσουν οι πυκνές χιονοπτώσεις και η κάθοδος των ψυχρών αερίων μαζών προς την κεντρική -κυρίως- Ευρώπη, τόσο πιο έντονα και με διάρκεια, μπορεί να είναι τα φαινόμενα.


Οσο για τη Νότια Ευρώπη και τη χώρα μας, ισχύει αυτό που παραδοσιακά εκφράζεται από τους ειδικούς, πως αν δεν «παγώσει» η βόρεια Ευρώπη, δεν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αλλάξει η κατάσταση στη χώρα μας.

Δείτε πώς καταγράφεται η χιονοκάλυψη στην Ευρώπη έως και τι; 16 Νοεμβρίου. Η εικόνα, μοιάζει και είναι πράγματι, απογοητευτική:

3.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget