Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Νέα κόμματα προβλέπει ο Γ. Τράγκας: «Θα αντικαταστήσουν οξειδωμένους πολιτικούς φορείς & καρβουνιασμένα πολιτικά τζάκια»


pronews.gr


Η συζήτηση για την δημιουργία νέων πολιτικών κομμάτων, που θα έλθουν να καλύψουν πολιτικά κενά, φουντώνει καθώς από όλα τα σημεία του πολιτικού φάσματος σημειώνεται ότι διαπιστώνεται σχετική ανάγκη στην κοινωνία.
Αυτό ακριβώς έθιξε και από την εκπομπή του στον Ελλάδα FM ο Γιώργος Τράγκας, τονίζοντας σχετικά:


Θα αντικαταστήσουν οξειδωμένους πολιτικούς φορείς και κατάμαυρα καρβουνιασμένα πολιτικά τζάκια. «Έχει μπουκώσει από ανθρακίλα το μπουρί τους, δεν κυκλοφορεί καθόλου αέρας».
Η «Νέα Δημοκρατία» του Κ. Μητσοτάκη θα φτάσει τα επίπεδα του σημερινού ΠΑΣΟΚ. Τα δύο αυτά κόμματα που λειτούργησαν ως πυλώνες από το ’74 και μετά, θα εξαυλωθούν, θα φύγουν από την ελληνική κοινωνία. Είναι αναγκαίο, η φύση πληρώνει τα κενά.
Επειδή κατέβαλλαν τίμημα πολιτικής λειτουργίας στον γερμανικό παράγοντα, θα κατέλθει η ΝΔ με ταχύτητα ανελκυστήρος, ο δε ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει εκεί που είναι.


Σύμφωνα με τα σενάρια που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, ένα κόμμα εξ' αυτών θα αυτοπροσδιορίζεται στο κέντρο, ενώ ένα άλλο στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.
Ένας από τους λόγους που η συζήτηση πάντως συνεχίζεται είναι η ολοένα και πιο φανερή αποστασιοποίηση συγκεκριμένων Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας από την "γραμμή Μητσοτάκη".
23.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget