Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κυνική παραδοχή του Κικίλια: «Αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός» – Θα μας υποχρεώνουν με άλλους τρόπους;Θυμήθηκαν το Σύνταγμα μετά τις αντιδράσεις: Δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Να διασφαλίσουν όμως και ότι δεν θα υπάρχει κανενός είδος διαχωρισμός των πολιτών αναλόγως της αποφασής τους.Στροφή 180 μοιρών από την κυβέρνηση, με τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια να διαβεβαιώνει ότι δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό. Παραμένουν όμως τα ερωτήματα σχετικά με «περιορισμούς» σε όσους επιλέξουν να μην κάνυον το εμβόλιο

Προκειμένου να περιορίσει την «ζημιά» που προκάλεσαν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα σχετικά με τον εμβολιασμό όλων των Ελλήνων, εμφανιζόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας τόνισε πώς «Το Συνταγμά μας δηλώνει ρητά ότι δεν έιναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα». «Είναι όμως ευθύνη μιας οργανωμένης πολιτείας και όλων των ηγετών της, σε όλα τα επίπεδα, να παροτρύνουν τον κόσμο και να τον ενημερώσουν σωστά έτσι ώστε να εμβολιαστεί», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Αυτό όμως που θα έπρεπε να κάνει ο υπουργός, προκειμένου να μας πείσει για την πίστη του στο Σύνταγμα και στην ελευθερία είναι το να τονίσει πώς δεν θα υπάρξει κανενός είδους διαχωρισμός των πολιτών αναλόγως με το εάν έκαναν εμβόλιο ή όχι. Ούτε στα ταξίδια τους, ούτε στην πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες, ούτε πουθενά. Διότι κάθε τι άλλο θα παραβιάζει ξεκάθαρα το πνεύμα αλλά και το γράμμα του Συντάγματος.


ΠΙΕΡΙΚΗ
27.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget