Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πεντανόστιμα σπιτικά σάντουιτς με κοτόπουλο






Με λίγη φαντασία και όρεξη μπορείτε να ετοιμάσετε ένα τέλειο σπιτικό και υγιεινό σάντουιτς.

Υλικά



1 στήθος κοτόπουλου

1/2 μπαγκέτα

1 μαρούλι ψιλοκομμένο

Λίγο βούτυρο

Λίγο ηλιέλαιο

Για τη σως

50 γραμμ. τυρί κρέμα

1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Χυμός από 1 λεμόνι

1 κ.γ. horseradish

Αλάτι

Πιπέρι

Για το πανάρισμα

3 κ.σ. πάπρικα καπνιστή
5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
100 γραμμ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κρόκος αυγού χτυπημένος
λίγο αλεύρι



Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το μαρούλι, το φρέσκο κρεμμύδι, το τυρί κρέμα, το λεμόνι και το horseradish και αλατοπιπερώνετε.

Για το πανάρισμα: Ψήνετε το μπαγιάτικο ψωμί και το χτυπάτε στο μούλτι για να γίνει ψίχουλα. Προσθέτετε την πάπρικα και την παρμεζάνα.

Για το κοτόπουλο: Πανάρετε το κοτόπουλο περνώντας το πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και μετά από τα ψίχουλα.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε ελαιόλαδο με βούτυρο και σοτάρετε το κρέας σε δυνατή φωτιά μέχρι να ψηθεί. Το κόβετε σε λωρίδες.

Κόβετε τη μπαγκέτα κατά μήκος, την αλείφετε με τη σος, προσθέτετε το κοτόπουλο και το μαρούλι.


gova stileto
19.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget