Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου "Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα"Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στα γραφεία του συλλόγου 'ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑ' έγιναν εκλογές για το νέο διοικητικό... συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής.Πρόεδρος : Σωτηρία Πουζουκλίδου

Αντιπρόεδρος : Σουλτάνα Τελμετίδου

Γραμματέας Α : Ελευθέριος Λαζαρίδης

Γραμματέας Β : Ζαχαρούλα Λιακοπούλου

Ταμείας : Βασίλειος Αραμπατζής

Μέλη : Νικόλαος Τσουπέης και Ελένη Φωτιάδου

Αναπληρωματικά: Ευγενία Τελμετίδου, Κων/νος Νικολαίδης και Νικόλαος Παντελιάδης

Εξελεκτική επιτροπή : Κώστας Τσαχουρίδης, Ευαγγελία Γκανά και Μαρία Τζιόλα

Ο σύλλογος 'ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑ' δεν θεωρεί ότι έχει εκλείψει κίνδυνος για πλημμύρες. Τα έργα που έχουν γίνει στον Πέλεκα είναι αποσπασματικά και δεν αποτελούν λύση στο χρόνιο πρόβλημα των πλημμυρικών φαινομένων.

Η αντιπλημμυρική προστασία πάει χέρι-χέρι με την προστασία και ανάδειξη όλων των ρεμάτων και την ολιστική αντιμετώπιση της λεκάνης απορροής από το πλέον ορεινό σημείο εώς την εκβολή της στην θάλασσα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να εκπονηθεί ενα σχέδιο εξυγίανσης, ανάπλασης, προστασίας και ανάδειξης του ποταμού Λεύκου (Πέλεκας).

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα σχετίζονται με την κλιματική κρίση και εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά (ανα 2 χρόνια). Ελπίζουμε, αυτόν τον Νοέμβρη να μην ξανά ζήσουμε τις πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2017.

Κατερίνη 03/11/2020 Το Δ.Σ του συλλόγου
"Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα"


ΠΙΕΡΙΚΗ
5.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget