Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πώς απολυμαίνουμε σωστά το κινητό μας εν μέσω κορωνοϊού
Εν μέσω πανδημίας μια από τις συστάσεις των ειδικών είναι να καθαρίζουμε τακτικά τις συσκευές που έρχονται σ’ επαφή με τα χέρια μας. Ποιες είναι αυτές; Το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, το σταθερό και φυσικά το κινητό μας τηλέφωνο που έχει γίνει η προέκταση του χεριού μας.


Πώς όμως το καθαρίζουμε σωστά;

Απενεργοποιούμε τη συσκευή, αφαιρούμε τη θήκη του κινητού και παίρνουμε ένα πανάκι μικροϊνών. Προσοχή, όχι χαρτί κουζίνας γιατί μπορεί να φθείρει την επιφάνεια και οθόνη της συσκευής.

Στη συνέχεια βουτάμε το πανάκι σε χλιαρό νερό όπου θα έχουμε ρίξει λίγο σαπούνι και καθαρίζουμε το κινητό μας (και τη θήκη του με τον ίδιο τρόπο).Αποφεύγουμε την υγρασία στις θύρες του κινητού τηλεφώνου κι αν είμαστε της λεπτομέρειας, χρησιμοποιούμε με βάση τις παραπάνω οδηγίες μία μπατονέτα για τα “δύσκολα σημεία”. Επίσης, αποφεύγουμε το οινόπνευμα, τα αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα και τα απολυμαντικά οικιακής χρήσης γιατί μπορεί να καταστρέψουν την προστασία της οθόνης μας και τη συσκευή γενικότερα.

Φυσικά υπάρχουν και ενδεικνυόμενα από τον κάθε κατασκευαστή, ειδικά καθαριστικά που μπορείτε να προμηθευτείτε και απολυμαίνουν αποτελεσματικά. Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα πως είναι απολύτως αποδεκτό να καθαρίζουμε τα κινητά μας με προϊόντα που περιέχουν 70% ισοπροπυλική αλκοόλη με την προϋπόθεση ότι αυτά τα προϊόντα δε μπαίνουν στις θύρες του τηλεφώνου.


GOVASTILETO
13.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget