Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Καθηγητής Βανταράκης: Κάποιοι έκαναν επάγγελμα την πανδημίαΚάποιοι κρατούν κλειστά στοιχεία για τους δείκτες της πανδημίας και προχωρούν χωρίς την συνδρομή της ευρύτερης πανεπιστημιακής κοινότηταςΟκαθηγητής Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής Πατρών και πρόεδρος των Βιο-επιστημόνων Ελλάδας, Απόστολος Βανταράκης, μιλώντας στο ράδιο 98.4 υποστήριξε σήμερα ότι η κοινωνία αντιδρά και δεν γίνεται συμμέτοχος σε μια σειρά μέτρων, όσο το μήνυμα πολιτικής εξουσίας και επιστημονικής κοινότητας είναι «θολό» κρύβοντας ακόμη και την έλλειψη απαντήσεων πάνω σε αυτονόητα ερωτήματα για την πανδημία, επιλέγοντας απλά με πολιτικούς όρους κάποια μέτρα, χωρίς στόχευση και στρατηγική.Όπως είπε, δυστυχώς και στη πανδημία με τον Covid-19 κάποιοι κάνουν επάγγελμα την πανδημία, κρατούν κλειστά στοιχεία για τους δείκτες της και προχωρούν χωρίς την συνδρομή της ευρύτερης πανεπιστημιακής κοινότητας, χωρίς βαθιές τομές στην καταγραφή των επιδημιολογικών δεδομένων του πληθυσμού, αλλά, με όρους επικοινωνίας ακόμη και στη χρήση των rapid – tests κυριολεκτικά στα «τυφλά». Ο κ. Βανταράκης τόνισε ότι η εκτεταμένη σε επιδημιολογική βάση καταγραφή του πληθυσμού, συνιστά αποκέντρωση με την χρήση όλων των επιστημονικών εργαστηρίων της χώρας, ώστε να ιχνηλατήσουμε τον πληθυσμό πριν μπει ο χειμώνας και έχουμε έξαρση των ιώσεων γενικώς στην Ελλάδα. Ο κ. Βανταράκης, μίλησε για έξαρση των περιστατικών και αφού χάθηκε χρόνος χωρίς να γίνει κάτι ουσιαστικό στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, την ενίσχυση του ΕΣΥ και των ΜΕΘ, αλλά ούτε στην επιδημιολογική καταγραφή, τα τοπικά lock down μοιάζουν μονόδρομος για να περιοριστεί η έξαρση της διάδοσης του ιού , όμως έστω και τώρα χρειάζεται η προαναφερόμενη στρατηγική. Ο κ. Βανταράκης, απάντησε σε βροχή ερωτημάτων ακροατών , αποδεικνύοντας οι πολίτες 8 μήνες μετά την έναρξη αυτής της πρωτοφανούς κατάστασης, εξακολουθούν να μην έχουν μία καθαρή εικόνα για τα τι και πως της σοβαρής αυτής υπόθεσης .
Ακούστε τη ραδιοφωνική συνέντευξη του καθηγητή Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής Πατρας   


pentapostagma
3.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget