Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣυναδέλφισσα – συνάδελφε,η άρνησή μας να συμμετάσχουμε σε αυτές τις εκλογές «παρωδία» και το κάλεσμά μας να μην τις νομιμοποιήσεις, με τη συμμετοχή σου, έγκειται:1) στον τρόπο με τον οποίο ελήφθη η απόφαση αυτή από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με τους εκπροσώπους μας,

2) στο γεγονός ότι η διεξαγωγή εκλογών σε συνθήκες πανδημίας θέτει σοβαρά εμπόδια στο δικαίωμα του συνέρχεσθαι, καθώς είναι αδύνατη η πραγματοποίηση συνελεύσεων για απολογισμό του έργου των αιρετών και καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη η διαδικασία των προεκλογικών ενημερώσεων των υποψηφίων στους εκπαιδευτικούς στα σχολεία.

3) στο ότι η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, δεν εγγυάται το αδιάβλητο της διαδικασίας, τη μυστικότητα της ψηφοφορίας και την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όπως είναι η μυστικότητα της ψήφου.

Τίθεται λοιπόν σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας.

Η Υπουργός Παιδείας αρνείται το αίτημα για αναβολή των εκλογών και την παράταση των θητειών των αιρετών, μέχρι να υπάρξουν πρόσφορες υγειονομικά συνθήκες (ομόφωνη πρόταση τριών εκπαιδευτικών ομοσπονδιών). Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και τώρα, να εγκαταλείψει τoν αυταρχισμό της και να αναλάβει τις πολιτικές της ευθύνες απέναντι σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς και πραγματοποιήσει ουσιαστικό διάλογο με τα συνδικαλιστικά μας όργανα.

Συναδέλφισσα – συνάδελφε,αποσύραμε τις συμμετοχές των ψηφοδελτίων μας σε ΚΥΣΔΕ –ΠΥΣΔΕ- ΑΠΥΣΔΕ και σε καλούμε σε αποχή από τις εκλογές παρωδία.
Μη νομιμοποιήσεις με τη συμμετοχή σου τη χειραγώγηση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.
4.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget