Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δημοσιογραφικές αθλιότητες: Ο ΣΚΑΪ έβαλε κάμερα σε ΜΕΘ


Φωτογραφία αρχείου
Με ζητούμενη την τηλεθέαση αρκετά μέσα ενημέρωσης έχουν παντελώς ξεφύγει χωρίς να λογαριάζουν ούτε προσωπικά δεδομένα, ούτε ενδεχομένως και θέματα προτεραιοτήτων στους χώρους αυτούς.


Αυτή τη φορά ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ σε μια προσπάθεια να κάνει τη «διαφορά» από τον ανταγωνισμό, έβαλε (προφανώς) κάμερα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και συγκεκριμένα σε ειδική ΜΕΘ του κορονοϊού.

Εννοείται πως με τον τρόπο αυτό δεν καλύπτεις την ενημέρωση αλλά απλά προσπαθείς να διαφοροποιηθείς στην εικόνα για καθαρά ανταγωνιστικούς λόγους.

Ακόμα και αν τηρήθηκαν όλες οι προδιαγραφές, οι εικόνες αυτές δεν καλύπτουν καμία ανάγκη της ενημέρωσης παρά μόνον οικονομικά-επιχειρηματικά κριτήρια.

Οι ΜΕΘ είναι για να σωθούν ζωές, όχι η τηλεθέαση των καναλιών!

Υ.Γ. Ακόμα και αν αναπαράγει εικόνα ασφαλείας από την ΜΕΘ, θεωρούμε πως πρόκειται για καθαρά προσωπικά δεδομένα και απαιτείται ιδιαίτερος σεβασμός.


documento
20.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget