Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Θεσσαλονίκη: Έφτασαν στο Ιπποκράτειο οι δέκα νοσηλεύτριες από την Κρήτη Θα βοηθήσουν εθελοντικά στη μάχη κατά του κορονοϊού

- Στο Ιπποκράτειο αναμένονται άλλες πέντε νοσηλεύτριες από την Κομοτηνή, καθώς και έξι ακόμη νοσηλεύτριες και ένας νοσηλευτής από το Άργος και τα Ιωάννινα, αντιστοίχως, αλλά και από τα Γρεβενά

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έφτασαν νωρίς το πρωί οι δέκα νοσηλεύτριες από την Κρήτη που αποφάσισαν να βοηθήσουν εθελοντικά στην μάχη που δίνουν οι γιατροί με τους ασθενείς που νοσηλεύονται με κορoνοϊό.

Οι δέκα νοσηλεύτριες πήραν την πρωτοβουλία να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη, όπου η κατάσταση στα νοσοκομεία έχει πιάσει «κόκκινο» καθώς ελάχιστες είναι οι ελεύθερες κλίνες στις ΜΕΘ.

Οι νοσηλεύτριες από την Κρήτη έφτασαν χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη όπου τις υποδέχτηκαν με λουλούδια στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και από σήμερα πιάνουν δουλειά. Μάλιστα, φτάνοντας με υπηρεσιακά οχήματα έξω από το Ιπποκράτειο, μία από αυτές έκανε το σήμα της νίκης. Θα παραμείνουν για έναν μήνα στο Ιπποκράτειο, με την πρωτοβουλία τους να χαιρετίζεται από τον Βασίλη Κικίλια.

Μάλιστα κι άλλοι νοσηλευτές από άλλες περιοχές της χώρας, θα ταξιδέψουν άμεσα για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνδράμουν κι αυτοί στο δύσκολο έργο που έχει το ιατρικό προσωπικό στην πόλη.

Το παράδειγμά τους θα ακολουθήσουν και άλλες πέντε νοσηλεύτριες από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής, καθώς και έξι ακόμη νοσηλεύτριες και ένας νοσηλευτής από το Άργος και τα Ιωάννινα, αντιστοίχως, αλλά και από τα Γρεβενά.


Μακεδονία
19.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget