Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Διαδικτυακό Σεμινάριο Ποδοσφαίρου από την Ελπίδα Ανδρομάχης
Με μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδικτυακό Σεμινάριο Ποδοσφαίρου της Ελπίδας Ανδρομάχης.Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εισήγηση του Κωνσταντίνου Τσακιρίδη Αναλυτή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 με θέμα: «Η ανάλυση στο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Χαιρετισμό εκ μέρους του Συλλόγου απεύθυνε ο οικοδεσπότης προπονητής Θάνος Τζήμας.Έγινε εισαγωγή στα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα τεχνολογίας και τεχνογνωσίας σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, σε ακαδημίες ποδοσφαίρου καθώς και σε επαγγελματικές κατηγορίες, σχετικά με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων, καθώς παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αποδοτικότητα της ανάλυσης και βιντεοανάλυσης.
Παρουσιάστηκαν βασικές πτυχές της βιντεοανάλυσης, στατιστικών καθώς ποσοτικών και ποιοτικών αποτελεσμάτων.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν και να εκφράσουν ερωτήσεις, ακολούθησαν συμπεράσματα και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη επιμόρφωση.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους από Κατερίνη, Πιερία, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Ρόδο, Βέροια, Χανιά, Κιλκίς, Κω, Γιάννινα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αριδαία, Χαλκιδική, Σέρρες.


20.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget