Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Η κατάσταση της υγείας του - Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού συνεχίζει να νοσηλεύεται από τη Πέμπτη (19/11) ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό


Η κατάσταση της Υγείας του Αρχιεπισκόπου χαρακτηρίζεται σταθερή και η νοσηλεία του, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, είναι προληπτική στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Σημειώνεται ότι, νοσηλεύεται στον 9ο όροφο σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και παρακολουθείται στενά από ομάδα γιατρών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ακολουθεί ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, ενώ σημειώνεται ότι το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ανέβασε 38 πυρετό.


Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, «η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών».
Καλή κλινική του εικόνα

Το Newsbomb.gr, ήρθε σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Χάρης Κονιδάρης, ο οποίος ήταν καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας του σημειώνοντας ωστόσο ότι ανέβασε 38 πυρετό «η κλινική του εικόνα είναι η ίδια με το πρωί (της Πέμπτης)», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Όλοι θα υπερνικήσουμε»

Πριν ο Μακαριώτατος εισαχθεί στον «Ευαγγελισμό», έστειλε είχε στείλει το δικό του μήνυμα:

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», ανέφερε ο κ. Ιερώνυμος.

Newsbomb.gr
21.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget