Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πλοίο του ΠΝ διέρχεται τον Βόσπορο - Η γαλανόλευκη κυματίζει περήφανηΠρόκειται για το ΠΓΥ ''ΑΛΙΑΚΜΩΝ'' (A-470)


Αναστάτωση επικράτησε ανάμεσα σε αυτούς που συλλέγουν φωτογραφίες από πολεμικά πλοία, στην περιοχή του Βοσπόρου, όταν εντόπισαν το πλοίο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ΠΓΥ ''ΑΛΙΑΚΜΩΝ'' (A-470).Οι εικόνες με το πλοίο ενόχλησαν τους Τούρκους, καθώς η Ελληνική σημαία κυματίζει στο Βόσπορο. Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι παράνομο, αλλά όπως και να έχει, η γαλανόλευκη ''ενοχλεί'' τους γείτονες!


Το ΠΓΥ ''ΑΛΙΑΚΜΩΝ'' (A-470) συμμετείχε μαζί με άλλες μονάδες της Συμμαχικής Αντιναρκικής Δύναμης Standing NATO Mine Countermeasures Group Two (SNMCMG2), σε αποστολή στη Μαύρη Θάλασσα.Χαρακτηριστικά πλοίου:

Το ΠΓΥ ΑΛΙΑΚΜΩΝ (T.S. SAARBURG) είναι Πλοίο Γενικής Υποστηρίξεως της σειράς LUNEBERG. Ναυπηγήθηκε το 1969. Από το Ελληνικό Ναυτικό παρελήφθη την 19-10-94 από το Γερμανικό Ναυτικό στα πλαίσια βοήθειας σε συμμαχική χώρα. Υπάγεται στη Διοίκηση Φρεγατών.

Αποστολή του ΠΓΥ ΑΛΙΑΚΜΩΝ είναι η εφοδιαστική υποστήριξη των Μονάδων Κρούσεως δηλαδή Φρεγατών, Κανονιοφόρων, Πυραυλακάτων, με ότι χρειάζονται ώστε να μπορούν να επιχειρούν μακριά από τις βάσεις ξηράς και ευκολίες που αυτές έχουν.
Για να αντεπεξέλθει στην αποστολή του το πλοίο μεταφέρει 1500 τόνους, διαφόρων υλικών.

Το ΠΓΥ ΑΛΙΑΚΜΩΝ μπορεί να υποστηρίζει με τα εξής:Καύσιμα - Λιπαντικά
Πυρομαχικά - Τορπίλες - Κατευθυνόμενα Βλήματα
Πόσιμο Νερό
Ανταλλακτικά
Ιατρική Περίθαλψη
Αναλώσιμα Υλικά
Τα παραπάνω είναι βασικά όλα όσα χρειάζεται μια μάχιμη μονάδα για να επιχειρήσει.
Το ΠΓΥ ΑΛΙΑΚΜΩΝ μπορεί να παραδώσει αυτά τα υλικά τόσο εν όρμω, όσο και εν πλω, χάρη σε σύγχρονα μέσα μεταφοράς που διαθέτει.
Για λόγους αυτοάμυνας το ΠΓΥ ΑΛΙΑΚΜΩΝ διαθέτει δύο δίδυμα πυροβόλα των 40 mm και δύο πυροβόλα 20 mm.
18.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget