Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στα όριά τους οι αστυνομικοί - Αρνούνται να βεβαιώσουν πρόστιμα για τον κορωνοϊό


pronews.gr


Διαστάσεις ... ανεπίσημης λευκής απεργίας όσον αφορά στις βεβαιώσεις προστίμων για την παραβίαση της καραντίνας έχει λάβει η δυσαρέσκεια των αστυνομικών έναντι των πολιτικών επιλογών του Υπουργείου Πρσοτασίας του Πολίτη.


Το γεγονός ότι οι αστυνομικοί καλούνται να εφαρμόσουν για μια ακόμη φορά τον περιορισμό των πολιτών, βεβαιώνοντας δυσβάστακτα για τους περισσότερους πρόστιμα, σε συνδυασμό με την αναστολή των αδειών τους, την έλλειψη μέσων για την αυτοπροστασία τους αλλά και το ότι σε αντίθεση με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν προβλέφθηκε κάποιο επίδομα έχουν οδηγήσει σε υψηλό αριθμό δυσαρεστημένων.


Καθώς όμως ο κ. Χρυσοχοϊδης φαίνεται ότι έχει ως προτεραιότητα το να περιορίζει την εθνική κυριαρχία της χώρας μας στα έξι μίλια, αντί του να φροντίζει για το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. αυτή η δυσαρέσκεια εντείνεται.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν πρόσφατα συνδικαλιστές:Ο αριθμός κρουσμάτων μεγαλώνει στις αστυνομικές Υπηρεσίες, οι οποίες πλέον δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στο έργο τους, λόγω έλλειψης προσωπικού, πρόβλημα που προϋπήρχε μεν, αλλά επιτείνεται ένεκα αποχής από τα καθήκοντα επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και στενών επαφών τους. Έμπροσθεν αυτής της καταστάσεως, δυστυχώς πολλές Υπηρεσίες, προκειμένου να επιτελέσουν το έργο τους, αποκλίνουν από τα προβλεπόμενα μέτρα τήρησης, για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό-επιτρεπτό.

Το θέμα είναι ότι αυτές οι κατ' εξαίρεση αποκλίσεις εφαρμογής των μέτρων έχουν πλέον γίνει κανόνας, λόγω υπηρεσιακών αναγκών. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τη μη κατανομή προσωπικού σε βάρδιες 50% πρωί – απόγευμα, τη μη εφαρμογή κυλιόμενου ωραρίου προσέλευσης - αποχώρησης και την απουσία τηλεργασίας. Αρκεί και μόνο να δει κανείς τα Βιβλία Υπηρεσίας προκειμένου διαπιστώσει του λόγου το αληθές.

Οικονομικά έως σήμερα οι προσπάθειες του αστυνομικού προσωπικού δεν επιβραβεύτηκαν κι έχουμε μείνει μόνο στις ευχαριστίες. Τι και αν υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις για καταβολή επιδόματος, το θέμα επί του παρόντος έχει παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες
Πρόβλημα υπάρχει και με τα χορηγούμενα μέσα προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά), τα οποία σαφώς και δεν καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες, ώστε να μπορεί ο αστυνομικός να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας.
11.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget