Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Με ποιο έντυπο μπορείτε να μετακινηθείτε για να μαζέψετε ελιές

Ακόμη και εκτός νομού υπο προυποθέσεις, θα μπορεί ο ιδιοκτήτης χωραφιού να μετακινηθεί ώστε να μαζέψει για παράδειγμα τις ελιές. Όπως άλλωστε διευκρίνισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός υπάρχει πρόβλεψει για το μάζεμα των ελιών


Συγκεκριμένα επιτρέπεται η μετακίνηση για συγκομιδή αγροτικών προϊόντων όπως και το μάζεμα των ελιών. Ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να μετακινηθεί στο χωράφι του με την επίδειξη Ε9 και ο εργαζόμενος με την επίδειξη φόρμας εργασίας την Βεβαίωση τύπου Α.

Το Ε9 θα πρέπει να αναγράφει το συγκεκριμένο χωράφι ή οικόπεδο του ιδιοκτήτη στο όποιο θα επιτρέπεται η συγκομιδή αλλά και η μετακίνηση από την κατοικία του προς αυτό.Να τονίσουμε ότι επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού για λόγους συγκομιδής αγροτικών προιόντων και για ιδιοκτήτες και για εργάτες εφόσον έχουν τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ να θυμίσουμε οτι απαγορεύονται κυνήγι και ψάρεμα.

Για παράδειγμα στο Ε9 θα πρέπει να αναγράφεται ότι το χωράφι είναι ελαιοπερίβολο ωστε να μην αντιμετωπίσει ο ιδιοκτήτης του πρόβλημα με τους ελέγχους. Μένει να διευκρινιστεί απο την Πολιτική Προστασία αν θα χρειάζεται και έγγραφο απο την ΟΣΔΕ που αναφέρονται τα δικαιώματα του παραγωγού και η καλλιέργεια.


DIKAIOLOGITIKA
15.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget