Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σε απόγνωση οι επαγγελματίες της εστίασης - «Είναι σίγουρο πως θα πεινάσουμε»
«Μουδιασμένοι» είναι οι επαγγελματίες σε μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια, μετά το ολικό κλείσιμο της εστίασης, που ξεκίνησε σήμερα το πρωί.
«Είναι σίγουρο πως θα πεινάσουμε, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ελπίζαμε ότι θα έκλειναν τα μαγαζιά εστίασης στις 8 το βράδυ και δεν περιμέναμε το καθολικό κλείσιμο της εστίασης. Θα μείνω σπίτι μου, γιατί το δικό μου το μαγαζί δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ενοικίου ή τα τρέχοντα έξοδα ως "takeaway", όπως και πολλά άλλα μαγαζιά που γνωρίζω εδώ στην περιοχή δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά» λέει ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης.


«Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί ο τζίρος στα μαγαζιά θα πέσει πολύ. Το μέλλον είναι αβέβαιο και πολύ φοβάμαι ότι τα μέτρα αυτά θα κρατήσουν περισσότερο από ένα μήνα. Θα λειτουργήσουμε ως delivery με καφέ και φαγητό πακέτο και θα εξυπηρετούμε τους ανθρώπους που εργάζονται, για να μπορέσουμε να βγάλουμε τα έξοδά μας, όσο μπορέσουμε» λέει ένας άλλος
ιδιοκτήτης καταστήματος.
4.11.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget