Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Δίου Ολύμπου: Πρόεδρος δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης κατήγγειλε ξεκάθαρα ότι το 90% των δημοτών της Δ.Ε. Δίου κλέβουν νερά. Είναι έτσι; Θα μάθουμε ποτέ; Καμία παραίτηση, καμία απομάκρυνση καμία αντίδρασηΚαμία παραίτηση, καμία απομάκρυνση καμία αντίδραση ούτε καν από τους προέδρους των χωριών της δημοτικής ενότητας Δίου.Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης δήμου Δίου Ολύμπου κατήγγειλε ξεκάθαρα ότι το 90% των δημοτων της Δ.Ε. Δίου κλέβουν νερά.

Είναι έτσι; Θα μάθουμε ποτέ; Ο πρόεδρος λέει ότι θέλει ή μιλάει με στοιχεία;


ΠΙΕΡΙΚΗ
12.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget