Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

700 στελέχη του Στρατού ξηράς έχουν κορωνοϊό! - Ασυμπτωματικοί σχεδόν όλοι - Έκλεισε η ΣΜΥ


pronews.gr

700 στελέχη του Στρατού ξηράς έχουν κορωνοϊό και παρά το γεγονός ότι είναι σχεδόν όλοι ασυμπτωματικοί αποφασίστηκε να κλείσει η ΣΜΥ!


Δηλαδή αν είμαστε σε περίοδο πολεμικών επιχειρήσεων θα «κλείναμε» μονάδες λόγω κορωνοϊού;


Ο εντοπισμός κρουσμάτων στη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα, που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τα 150 μέχρι στιγμής, δηλαδή πάνω από το 1/4 των σπουδαστών, έφερε νέα πρόσθετα μέτρα.

Σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές Αρχές του υπουργείου Υγείας κρίθηκε απαραίτητη η ενεργοποίηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Την ίδια στιγμή πάνω από 700 στελέχη στο Στρατό Ξηράς έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό χωρίς ωστόσο να παρουσιάσουν σοβαρές επιπλοκές και να έχει τεθεί σε κίνδυνο η υγεία τους.


Ασυμπτωματικοί οι περισσότεροι προσβληθέντες από κορωνοϊό στη ΣΜΥ

Στο σύνολό τους οι σπουδαστές που βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 είναι καλά στην υγεία τους. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους μάλιστα είναι ασυμπτωματικά, γεγονός στο οποίο παίζει ιδιαίτερο ρόλο η νεαρή ηλικία αλλά και η καλή φυσική τους κατάσταση όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Σπουδαστές και στελέχη στη ΣΜΥ βρίσκονται σε προληπτική καραντίνα τις τελευταίες μέρες για να αποφευχθεί κατά το δυνατόν η ακόμη μεγαλύτερη διασπορά του κορωνοιού, ενώ οι χώροι της Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) έχουν απολυμανθεί όπως προβλέπεται από τις σχετικές διαδικασίες.

Για την κατάσταση στη ΣΜΥ έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή ο ΕΟΔΥ. Στο πλαίσιο αυτό το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία έχουν αναλάβει τον συντονισμό των ενεργειών.

Όπως είναι αναμενόμενο και σε αντιστοιχία με ό,τι συμβαίνει και στην υπόλοιπη χώρα, που βρίσκεται εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας, κρούσματα κορωνοιού σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν εντοπιστεί διάσπαρτα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και δομές σε όλη τη χώρα.

Το θέμα όμως είναι ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ασυμπτωματικοί, δηλαδή πολλά κρούσματα αλλά λίγοι νοσούντες.
12.11.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget