Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

H Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στην κορυφή της Ελλάδας μαζί με τον Μάριο και την Ελευθερία

Οι Τοπικές Διοικήσεις Πιερίας και Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την υποστήριξη και του Εθνικού Τμήματος θα συμμετάσχουν σε μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή αγάπης και ανθρωπιάς.Συγκεκριμένα δυο Αστυνομικοί της Δ.Α. Πιεριας μέλη της I. P. A. (International Police Association) κάτοχοι διπλώματος οδηγού βουνού θα βοηθήσουν μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του Μάριου, την Ελευθερία να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής, να ανέβει στον Μυτικα, στο πιο ψηλό σημείο του μυθικού βουνού, του Ολύμπου και να κατακτήσει έτσι την κορυφή της πατρίδας μας!!!


Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών πιστή στις αρχές που πρεσβεύει, θα συνδράμει πάντα εθελοντικά και με αίσθημα ευθύνης, αγάπης και αλληλεγγύης σε πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας που παράγουν ήθος, πολιτισμό, φανερωνουν το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής και προβάλουν υγιή πρότυπα για την κοινωνία μας!!!


Ευχαριστούμε την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για την διάθεση ασύρματων προς διευκόλυνση της επικοινωνίας της αποστολής!


Σας καλούμε την προσεχή Κυριακή να δώσουμε όλοι μαζί το εναρκτήριο λάκτισμα ηθικής στήριξης σε αυτό το ομολογουμένως δύσκολο και τολμηρό εγχείρημα του Μάριου και της Ελευθερίας και να τους ευχηθούμε όλοι μαζί ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

"Servo per amikeko"
"Υπηρετώ διά της Φιλίας"


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΚΛΗΣ Κωνσταντίνος
1.10.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget