Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Greek Armed Forces :Αν το τολμήσετε θα σας …Λιανίσουμε !Σαφέστατο μήνυμα το τι ακριβώς θα πάθουν όσοι απο τους γείτονες βάλλουν στο τσερβέλο τους ότι μπορεί να πάρουν κάτι από την Ελλάδα, στέλνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος μέσω διαδικτύου !

Και μπορεί πολλές φορές να μιλάνε κάποιοι για φιλία των Λαών και ειδικά οι Πολιτικοί ,που τρέμουν μην τυχόν χάσουν την βολή τους και χάσουν την εξουσία τους!

.Αλλά ο Λαός θα τους πάρει χαμπάρι πόσο μικροί και αδύναμοι είναι, όταν θα έρθει η ώρα της Κρίσης και των Αποφάσεων !

Κάποιοι άλλοι όμως δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν ούτε και να χαμπαριάζουν ,απο ΑλβανοΣκοπιανούς Κατσαπλιάδες και Τουρκόγυφτους που τους πήραν τα Σώβρακα πέντε ξυπόλητοι και άοπλοι Κούρδοι

Ένα αφιέρωμα και Συνάμα Μήνυμα απο τις Ασκήσεις ,τις Βολές και τις προετοιμασίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος εν καιρώ Ειρήνης …Φανταστείτε τι θα συμβεί εκ Καιρώ Πολέμω !

Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

20.10.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget