Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Επιμελητήριο Πιερίας: ΠΡΟΣΟΧΗ! Ενημέρωση για αποστολή παραπλανητικών emailΤο Επιμελητήριο Πιερίας σας ενημερώνει ότι τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί να γίνεται διακίνηση απατηλών και ψεύτικων ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί έντονα στα ηλεκτρονικά μηνύματα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων.


Συνήθως περιέχει απόσπασμα από πραγματικό e-mail που έχει σταλεί πρόσφατα και τον παραπλανητικό σύνδεσμο.


Όσοι λαμβάνουν ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) από το Επιμελητήριο Πιερίας, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Πρώτον, ελέγξτε προσεκτικά τον αποστολέα του μηνύματος ώστε να υπάρχει συμφωνία των δύο διευθύνσεων αποστολής και δεύτερον σε καμία περίπτωση να μην ανοίγετε τον επισυναπτόμενο παραπλανητικό σύνδεσμο (παρακαλώ δείτε το επισυναπτόμενο δείγμα παρακάτω).


Τα επίσημα e-mails του Επιμελητηρίου Πιερίας, από όπου λαμβάνετε δελτία τύπου, προσκλήσεις, ενημερώσεις και κάθε είδους πληροφορία είναι το info@champier.gr και το press@champier.gr
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Πιερίας στο
τηλέφωνο 2351023211.
30.10.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget