Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τέλος ο Σωτήρης ΤσιόδραςPAGENEWS.GR /

Τσιόδρας ενημέρωση: Πήρε τις αποφάσεις του μετά τη νέα επίθεση που δέχτηκε.Το όνομα του Σωτήρη Τσιόδρα έχει συνδεθεί με την επιδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας καθώς ήταν εκείνος που συντόνιζε το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να διαχειριστεί η Ελλάδα τον φονικό ιό. Και τα αποτελέσματα της άνοιξης δικαίωσαν τόσο τον ίδιο όσο και την ελληνική κυβέρνηση καθώς τα κρούσματα από τον ιό ήταν ελάχιστα ενώ οι θάνατοι παρέμεναν κάτω από τους 100.


Η «έκρηξη» των μολύνσεων όμως, συνδέθηκε με την απουσία του από την εβδομαδιαία ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με πολύ κόσμο να ζητά να είναι και εκείνος στις ημερήσιες ανακοινώσεις επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον ιό. Από την άλλη, η επιστροφή αυτή του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση προκάλεσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις. Και η πλειονότητα των πολιτών χάρηκε με την επιστροφή του γνωστού και αγαπητού καθηγητή ο οποίος μίλησε απλά και ανθρώπινα στον κόσμο για να του δώσει να καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης, χωρίς όμως να του κουνάει το δάχτυλο.

Από την άλλη, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον Σωτήρη Τσιόδρα κατηγορώντας τον ότι δεν μιλάει ως επιστήμονας, αλλά ως πολιτικός. Η επίθεση αυτή έκανε τον καθηγητή να αναθεωρήσει την απόφαση που είχε πάρει για επιστροφή μπροστά από τις κάμερες για να βοηθήσει όσο μπορεί σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Πλέον αποχωρεί οριστικά από την ενημέρωση του κοινού και παραμένει στο πόστο του πίσω από τις κάμερες.


Είναι ξεκάθαρο πως ο ίδιος θεωρεί ότι η έκθεση του στη δημοσιότητα δεν κάνει πια καλό ούτε στον ίδιο, αλλά ούτε και στην κοινωνία η οποία πρέπει να εστιάσει στην τήρηση των μέτρων. Το τελευταίο που θέλει να βλέπει είναι τον κόσμο χωρισμένο σε… στρατόπεδα που το μεν τον στηρίζει και το δε του επιτίθεται. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα την Τρίτη ήταν και η τελευταία μπροστά από τις κάμερες. Ο καθηγητής που έγινε το σύμβολο της «μάχης» κατά του κορωνοϊού αποχωρεί κάνοντας πλέον αυτό που ξέρει καλύτερα, να οργανώνει δηλαδή και να συντονίζει το σχέδιο της χώρας εναντίον του αόρατου εχθρού.
31.10.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget