Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Βόρεια Κορέα: Φυλακισμένοι πίνουν νερό από τέφρα... πεθαμένων!


Η ζωή φυλακισμένων σε ένα από τα πιο σκληρά στρατόπεδα συγκέντρωσης της Βόρειας Κορέας


Ανάμεσα στα βασανιστήρια που υφίστανται οι φυλακισμένοι στη Βόρεια Κορέα είναι και η υποχρεωτική πόση νερού από ποταμό που εμπεριέχει τέφρα... πεθαμένων έγκλειστων. Οι καταδικασθέντες που υποχρεώνονται να πίνουν το συγκεκριμένο νερό βιώνουν την απόλυτη φρίκη, ενώ φυλακίστηκαν επειδή τόλμησαν να... παρακολουθήσουν ξένη σαπουνόπερα.

Η ζωή στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Chongori είναι ένα πραγματικό μαρτύριο, όπως άλλωστε έχουν αποκαλύψει άνθρωποι που πέρασαν αυτές τις βασανιστικές συνθήκες κράτησης.

Στο συγκεκριμένο σταρτόπεδο οδηγούνται όσοι παρακολούθησαν νοτιοκορετατική τηλεόραση ή εκείνοι που ασπάστηκαν τη χριστιανική θρησκεία.

Τα λόγια πρώην φυλακισμένου στο στρατόπεδο συγκέντρωσης σοκάρουν: «Κάθε Δευτέρα καίγαμε πτώματα...Αφού καίγαμε τα πτώματα, στοίβαζαμε τις στάχτες στο σημείο αποτέφρωσης. Οι στάχτες χρησιμοποιούνταν ως λίπασμα για καλλιέργεια. Όταν έβρεχε, οι στάχτες έπεφταν στο ποτάμι»...

Συγκλονίζει το γεγονός ότι τις ημέρες που δεν έβρεχε και δεν μπορούσαν να καούν εύκολα τα πτώματα, ο χώρος μύριζε αίμα.


pentapostagma
8.10.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget