Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Καναδάς και μουσουλμάνοι: Έτσι λύνονται τα προβλήματα στις πολιτισμένες χώρες…

Η επιστολή του δημάρχου του Ντορβάλ είναι υποδειγματικήΣτον δικό μας δυτικό κόσμο όλα γίνονται. Με διάλογο, με πειθώ, με κάποια μέτρα, αλλά πάντα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Στον δικό μας δυτικό κόσμο υπάρχουν αρχές. Και νόμοι. Και όσοι θέλουν να ζουν στον δικό μας κόσμο οφείλουν να τους σέβονται!

Στο Μόντρεαλ του Καναδά οι μουσουλμάνοι μετανάστες απαίτησαν την απομάκρυνση του χοιρινού από όλα τα σχολικά κυλικεία της περιοχής.

Ο δήμαρχος του Ντορβάλ, ενός προαστίου του Μόντρεαλ, που είναι υπέρμαχος του δυτικού μας πολιτισμού, έστειλε το ακόλουθο σημείωμα σε όλους τους γονείς:

«Οι μουσουλμάνοι πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να προσαρμόσουν τα έθιμα, τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής τους σε Καναδά και Κεμπέκ. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να ενσωματωθούν και να μάθουν να ζουν στο Κεμπέκ. Εκείνοι πρέπει να αλλάξουν τρόπο ζωής και όχι οι Καναδοί, που τους καλωσόρισαν. Όπως και άλλες χώρες, οι Καναδοί δεν είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την ταυτότητα και τον πολιτισμό τους. Τέλος, πρέπει να καταλάβουν ότι στον Καναδά (Κεμπέκ), με τις ιουδαϊκές ρίζες, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τις εκκλησίες και τα θρησκευτικά φεστιβάλ, η θρησκεία πρέπει να παραμείνει προσωπική υπόθεση. Ο δήμος μας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε παραχώρηση στο Ισλάμ και στη σαρία. Για τους μουσουλμάνους που δεν συμφωνούν με όλα αυτά και δεν αισθάνονται άνετα στον Καναδά υπάρχουν 57 όμορφες μουσουλμανικές χώρες στον κόσμο, κυρίως κατοικημένες και έτοιμες να τους δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες, σύμφωνα με τη σαρία. Εάν αφήσατε τη χώρα σας για τον Καναδά και όχι για άλλες μουσουλμανικές χώρες, είναι επειδή πιστεύατε ότι η ζωή στον Καναδά ήταν καλύτερη από αλλού. Δεν θα σας επιτρέψουμε να φέρετε τον Καναδά στο επίπεδο αυτών των 57 χωρών. Γιατί είναι καλύτερα εδώ στον Καναδά από το μέρος όπου κατάγεσαι; Το χοιρινό στο μενού είναι μέρος της απάντησης. Εάν ήρθατε στον Καναδά με την ιδέα να μας ανατρέψετε μέσω της παραγωγικής διανομής και να αποκτήσετε τον έλεγχο της χώρας, θα πρέπει να πακετάρετε και να επιστρέψετε εκεί από όπου είστε. Δεν έχουμε χώρο για εσάς και την ιδεολογία σας. Αν δέχεσαι τη δική μας κατάσταση, μείνε. Αν όχι, ετοιμάσου να φύγεις!»

Απλά, δημοκρατικά, με επιχειρήματα, χωρίς φωνές, χωρίς «πλατείες» και πανό, χωρίς «αλληλέγγυους» και ΜΚΟ. Ήρθες, κύριε, σε μια χώρα δυτική, σε μια χώρα δημοκρατική. Οφείλεις να τη σεβαστείς και να αποδεχθείς τους κανόνες της. Κανείς δεν σε κάλεσε, κανείς δεν σε κρατάει με το ζόρι.

Έτσι λύνονται τα προβλήματα. Στις πολιτισμένες χώρες, φυσικά…

ΑΚΙΣ

newsbreak

25.10.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget