Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Οι αυτοσχέδιες καλύβες των λαθρομεταναστών στον ορεινό όγκο Σουφλίου, όπου ξεκουράζονται πριν συνεχίσουν

evros news.gr

Αυτοσχέδιες, πρόχειρες καλύβες με ξύλα και κλαδιά που κόβουν στο δάσος, κατασκευάζουν οι λαθρομετανάστες στον ορεινό όγκο του Σουφλίου, προκειμένου να ξεκουράζονται πριν ξεκινήσουν τον δρόμο τους για το εσωτερικό της χώρας.Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε από περιοχές χωριών στα ορεινά του δήμου Σουφλίου, βλέπετε επίσης τις στάχτες από τις φωτιές που ανάβουν είτε για να ζεσταθούν, είτε για να μαγειρέψουν. Με κίνδυνο φυσικά να προκληθεί πυρκαγιά. Μην ξεχνάμε ότι τους δυο προηγούμενους μήνες στον Έβρο είχαμε μπαράζ πυρκαγιών και δικαιολογημένα η σκέψη που γίνεται είναι ότι μπορεί να προκαλούνται και από αυτό το γεγονός.


Το πρόβλημα πάντως, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι του ορεινού όγκου στα Πομακοχώρια, παραμένει και η παρουσία των λαθρομεταναστών είναι συνεχής. Κόβουν δέντρα και φτιάχνουν τις καλύβες, όπου βλέπει κανείς και τα παρατημένα ρούχα τους ή άλλα αντικείμενα.
25.10.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget