Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κρίση στην ΕΥΠ – Αποπέμφθηκε ο υπεύθυνος ΑσφαλείαςΤο κτίριο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών
Άγνωστη παραμένει μέχρι τώρα η αιτία της αποπομπής, ο οποίος ήταν έμπιστο πρόσωπο του περιβάλλοντος Μητσοτάκη.


Σοβαρή κρίση ξέσπασε αιφνιδίως στην ΕΥΠ, καθώς αποπέμφθηκε ο υπεύθυνος Ασφαλείας Π.Τ. ο οποίος είχε τοποθετηθεί από το γραφείο του πρωθυπουργού ως έμπιστος από το περιβάλλον Μητσοτάκη.

Μάλιστα ο υπεύθυνος Ασφαλείας αποχωρώντας ακούστηκε να λέει σε υψηλούς τόνους: «Δεν θα πάω εγώ φυλακή για τον Κοντολέοντα».

Η αποπομπή του υπευθύνου Ασφαλείας παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο αν σχετίζεται με δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι πολλά στελέχη της υπηρεσίας δεν ελέγχονται με βάση τα αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας της ΕΥΠ ή αν έχει σχέση με αίτημα προς αυτόν το οποίο δεν δέχτηκε να ικανοποιήσει .

Επίσης δεν είναι γνωστό αν υπάρχει άμεση σχέση της εν λόγω αποπομπής με τη μεγάλη υποκλοπή στοιχείων της Cosmote που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα το Dodumento, υποκλοπή ακόμη και στοιχείων του πρωθυπουργού, συνεργατών του και υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και για την οποία η ΕΥΠ μέχρι σήμερα δεν έχει σηκώσει το βάρος που της αναλογεί.

Πάντως δεν είναι δυνατόν να αποπέμπεται ο υπεύθυνος Ασφαλείας της ΕΥΠ, έμπιστο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και το Μέγαρο Μαξίμου να κάνει σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Dodumento
19.10.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget