Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Κατερινιώτης Σάββας Καρυπίδης παρέλαβε την Ολυμπιακή Δάδα! Τιμή και δέος για την Πιερία μας, τιμή και δέος για την Ελλάδα μας."Εκ των κορυφαίων στιγμών στην πορεία & τη ζωή ενός Αθλητή...Κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης & υπό τον υπέρλαμπρο ελληνικό ουρανό -στη χώρα που εκκίνησε η διαδρομή των Ολυμπιακών Αγώνων ανά τους αιώνες-, παρέλαβα από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τη Δάδα, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων - Tokyo 2021. Τιμή & δέος."Με αυτήν την ανατριχιαστική, από συγκίνηση, ανάρτηση ο δικός μας Σάββας Καρυπίδης μας ενημέρωσε για την τιμητική του συμμετοχή ως λαμπαδηδρόμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο χέρι τη φλόγα και στην καρδιά την Πιερία και την Ελλάδα!!!


ΠΙΕΡΙΚΗ
3.10.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget