Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η εκδήλωση Μνήμης & Τιμής στο Μνημείο του Συνταγματάρχη ΣΒΟΡΩΝΟΥΟλοκληρώνεται από τον Δήμο Κατερίνης η α’ φάση των παρεμβάσεων ανάδειξης του μνημείου και του περιβάλλοντος χώρουΚώστας Κουκοδήμος: «Δίνουμε επιτέλους στο μνημείο την ιστορική υπόσταση που αξίζει στους ήρωές μας»

Στο Μνημείο του πεσόντος κατά την απελευθέρωση της πόλης, αειμνήστου Συνταγματάρχη ΣΒΟΡΩΝΟΥ, (στο ύψος του 7ου χλμ. της 13ης Π.Ε.Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 108η επέτειο απελευθέρωσης της Κατερίνης εψάλη σήμερα Αρχιερατικό Τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης &Πλαταμώνος κ.Γεώργιο, πλαισιουμένου υπό των Ιερέων της περιοχής.

Στο χώρο με την σπουδαία για την Κατερίνη και την ευρύτερη περιοχή ιστορική υπόσταση, όπου από τον Δήμο Κατερίνης ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών εξωραϊσμού και βελτίωσης της πρόσβασης στο Μνημείο, έγινε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Κατερίνης, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Π.Ε.Πιερίας και Διοικητή της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, απόεκπρόσωπο του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε.Πιερίας, από εκπρόσωπο του Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης, από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σβορώνου, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νεοκαισάρειας, από εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Πιερίας, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, από εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σβορώνου κ.α. Παρέστησαν επίσης, οι Βουλευτές Πιερίας Σάββας Χιονίδης, ΜπέτυΣκούφα κ.α. εκπροσώποι τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων.Αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης μνήμης,ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος υπογράμμισε: «Τιμούμε τους υπερήφανους αγώνες των προγόνων μας, τιμούμε την ιστορία της πόλης μας, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε εκείνους που με γνήσια ανιδιοτέλεια έδωσαν τη ζωή τους και μας κληροδότησαν την Ελευθερία μας. Στη φετινή επέτειο, για επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας ματαιώθηκαν, όπως ήταν επιβεβλημένο, οι παρελάσεις και οι παράλληλες εκδηλώσεις. Είμαι όμως ιδιαίτερα χαρούμενος που φέτος, στο Μνημείο του Συνταγματάρχη Σβορώνου, ως ένα Αγιοκέρι Μνήμης & Τιμής για όσους πολέμησαν για την απελευθέρωση της Κατερίνης εκπληρώσαμε στοιχειώδες χρέος και με σειρά παρεμβάσεων, δίνουμε επιτέλους στο χώρο την ιστορική υπόσταση, που αξίζει στους ήρωές μας».
16.10.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget