Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΚΡΙΜΟΥΡΑ

Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Λεπτοκαρυάς

ΣΚΟΤΙΝΑ

Για να έχετε την καλύτερη και περισσότερη παραγωγή λαδιού, παραδώστε με εμπιστοσύνη τις ελιές σας στο σύγχρονο και βραβευμένο ελαιοτριβείο Αστέριου Γκριμούρα στη Σκοτίνα.

Το Ελαιοτριβείο -Τυποποιητήριο του Αστερίου Γκριμούρα αρχίζει την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

. Η άριστη ποιότητα του λαδιού που παράγει επιβραβεύτηκε μάλιστα με το βραβείο MUST PURE της εταιρείας must ultra premium food και ΣΙΑ Ε.Ε.

Γίνεται υπενθύμιση από τη Διεύθυνση ότι πρέπει να τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλει η εποχή. Η χρήση μάσκας και γαντιών είναι υποχρεωτική.

ΕΜΠΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://olympiobima.gr/elaiotriveio-asterioy-gkrimoyra
31.10.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget