Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κατερίνη – Αναστολή μαθημάτων σε τμήμα γυμνασίουΤο 1ο Γυμνάσιο, προστίθεται στη λίστα των σχολείων της Πιερίας, που τμήμά του, αναστέλλει τη λειτουργία του, λόγω εμφάνισης κρούσματος σε μαθητή.Μετά το 1ο ΕΠΑΛ (έχει σε αναστολή 3 τμήματα), το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης (έχει σε αναστολή 2 τμήματα), το Γενικό Λύκειο Λιτοχώρου (έχει σε αναστολή 4 τμήματα), το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης (σε αναστολή 1 τμήμα) και το ΙΕΚ Κατερίνης (αναστολή Τμήματος Ειδικότητας Συνοδός Βουνού) και στο 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης «κλείνει» το Γ1 έως τις 11 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Υπουργείο Παιδείας.

Αναλυτικά η λίστα των τμημάτων που είναι σε αναστολή στην Πιερία έχει ως εξής:

ΠΙΕΡΙΚΗ
31.10.20

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget