Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Καιρός: Φεύγει ο Οκτώβρης, έρχεται ο χειμώνας; Τι δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα

Dokari News

Καιρός: Λίγες μέρες απομένουν για να αποτελέσει παρελθόν και ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου. Πότε θα ψυχράνει αρκετά ο καιρός;


Σύμφωνα και με τα σημερινά προγνωστικά δεδομένα και όπως θα δείτε κι εσείς στον ακόλουθο χάρτη κίνησης αερίων μαζών, κάτι ακραία ψυχρό ή και αρκετά κρύο δεν διαφαίνεται μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως οι θερμοκρασίες θα είναι κοντά ή και λίγο πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.Δείτε την κίνηση των αερίων μαζών πάνω από την Ευρώπη, όπου είναι σαφές πως μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου δεν αναμένεται κάποια σοβαρή ψυχρή εισβολή στη χώρα μας.
Η κακοκαιρία της 28ης Οκτωβρίου


Ως προς τα δεδομένα για την επερχόμενη κακοκαιρία της 28ης Οκτωβρίου, διατηρείται η διαφορετική πρόγνωση μεταξύ του GFS και του ECMWF, όχι για το αν θα έχουμε κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά για την πορεία των φαινομένων και το βαθμό έντασής τους.

Το GFS, όπως θα δείτε στον ακόλουθο χάρτη είναι αρκετά «συντηρητικό»...
Η κίνηση των βροχών και των καταιγίδων πάνω από τη χώρα μας σύμφωνα με το GFS

Εντελώς διαφορετική, ωστόσο, ως προς την ένταση των φαινομένων της επερχόμενης κακοκαιρίας που θα μας απασχολήσει την 28η Οκτωβρίου, είναι η εικόνα του προγνωστικού καιρικού μοντέλου ECMWF.
24.10.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget