Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Άλλη μια φορά βανδαλισμοί στο κλειστό Γυμναστήριου Κορινού

Καταγγέλθηκε από κάτοικο Κορινού η μαζική καταστροφή του κλειστού γυμναστηρίου για ακόμη μια φορά.
Επισημάνθηκε η ανάγκη εφόσον επισκευαστεί το κλειστό γυμναστήριο να αποδοθεί στους πολίτες με ασφάλεια και να προβλεφθεί εγκατάσταση καμερών εξωτερικά περιμετρικά του γυμναστηρίου και η περίφραξή του καθώς και να καταστεί υπεύθυνος υπάλληλος ή εθελοντής κατά τις ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου.

Οι εικόνες που μας έστειλε ο καταγγέλλων δεν τιμάνε κανέναν και ας ελπίσουμε η κοινότητα σε συνεργασία με τον δήμο Κατερίνης να δώσουν ένα οριστικό τέλος στο χρονίζων αυτό πρόβλημα.korinosnews
13.10.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget