Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ







Σύμφωνα με πληροφορίες, όσον αφορά την φωτογραφία του αυτοκινήτου που αναρτήθηκε χθες από κάποιον στο facebook και...



διακινήθηκε στο διαδίκτυο σχετικά με τις ρίψεις φόλας για σκυλιά στην Κατερίνη, διεκρινίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την ενέργεια αυτή και είναι απολύτως ψευδής η ανάρτηση που συσχετίζει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τις φόλες.

Φόλες ρίχτηκαν πραγμάτι, αλλά όχι από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος είναι φιλόζωος και ιδιοκτήτης σκυλιών ο ίδιος, αλλά και ένας άνθρωπος ευγενής και αξιόλογος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και πρόκειται να στραφεί δικαστικά εναντίον αυτού που έκανε την ανάρτηση στο facebook.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ
3.10.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget