Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΡΙΝΟΥ: ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Και ενώ διάφοροι τοπικοί μεγαλοσχήμονες διατυμπανίζουν ότι δεν θα έρθουν άλλοι αλλοδαποί μουσουλμάνοι "πρόσφυγες", βλέπουμε καθημερινώς στους δρόμους της Κατερίνης να εμφανίζονται νέες "φουρνιές", να αυξάνονται και να πληθύνονται, ενώ...
παράλληλα, εγκαθίστανται σε νέα κτίρια, μέχρι και σε άδεια γραφεία, αφού τα διαμερίσματα πλέον γέμισαν, εκτοξεύθηκαν τα ενοίκια και οι Έλληνες, νιόπαντρα ζευγάρια και εργαζόμενοι, δεν μπορούν να βρουν άδειο διαμέρισμα, για να στεγάσουν τις οικογένειές τους.

Τελευταία ακούγεται ότι εδώ και κάποιο καιρό γίνονται "κρούσεις βολιδοσκόπησης" στον Κορινό για ξενοδοχεία και διαμερίσματα. Ας μην τολμήσουν να κουβαλήσουν εδώ λαθροπρόσφυγες.

Δεν έχουμε καμία απολύτως εμπιστοσύνη στους αρμόδιους αυτοδιοικητικούς που εκουσίως "βάζουν πλάτη" στην κυβέρνηση που κουβαλάει στην ενδοχώρα τους λαθροεισβολείς που στέλνει ο Ερντογάν στην Ελλάδα και κατέστρεψαν τα νησιά μας, αλλά και σε διάφορους κομματάρχες νεοφιλελεύθερους και αριστερούς που κοροϊδεύουν ασύστολα τον κόσμο επί του θέματος και δεν πιστεύουμε λέξη από όσα λένε για το λαθρομεταναστευτικό.

Είμαστε οργισμένοι, αποφασιμένοι και αγανακτισμένοι και βρισκόμαστε σταθερά και αμετακίνητα απέναντι σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να αποφασίζουν αυταρχικά χωρίς να ρωτήσουν την τοπική κοινωνία. Δεν έχουν και δεν τους έχει εκχωρήσει ο λαός κανένα τέτοιο δικαίωμα.

Ζητούμε να απομακρυνθούν αμέσως όλοι οι λαθροέποικοι από την Κατερίνη και από όλη την Πιερία.


ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
3.10.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget