Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΧΘΕΣ 1 /10 ΏΡΑ 12:05 ΜΜ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΌΧΗΜΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΉ ΠΕΡΙΟΧΉ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΈΤΑΞΕ ΜΠΟΎΤΙ ΜΕ ΜΠΑΡΟΎΤΙ (ΑΥΤΟΣΧΈΔΙΑ ΦΌΛΑ) ΣΕ ΑΥΛΉ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΎΝ...3 ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΎΟ ΓΑΤΕΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΈΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΌ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΈΝΟ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ.

ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΥΓ. ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΆ ΠΑΙΔΕΣ!!!


ΠΙΕΡΙΚΗ
2.10.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget