Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δήμος Κατερίνης: Υγειονομικό υλικό - δωρεά του μη κερδοσκοπικού σωματείο ADRA Ελλάς διατίθεται στα σχολεία
Αντισηπτικά χεριών και σαπούνια, τα οποία συνιστούν δωρεά στο Δήμο Κατερίνης από το μη κερδοσκοπικό σωματείο ADRA Ελλάς, θα διατεθούν στις σχολικές μονάδες, στο πλαίσιο των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής.Ειδικότερα, τα 1800 συνολικά τεμάχια υγειονομικού υλικού (900 τεμαχ. αντισηπτικά - 500ml και 900 σαπούνια - 100 γραμμαρίων αντίστοιχα) παρέλαβαν σήμερα, από την εκπρόσωπο του σωματείου Δέσποινα Τολόγλου, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Νταντάμης & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος, οι οποίοι μετέφεραν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου «για τη σημαντική κοινωνική αυτή προσφορά και έμπρακτη υποστήριξη του συγκεκριμένου σωματείου στις επιτακτικές την περίοδο της υγειονομικής κρίσης ανάγκες».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το σωματείο ADRA, σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και το “Βοήθεια στο Σπίτι”, ανέλαβε και καλύπτει ήδη για το χρονικό διάστημα 01 Οκτωβρίου έως 31 Δεκεμβρίου, την αμοιβή και τις ασφαλιστικές εισφορές υπηρεσιών ψυχολόγου σε άτομα που χρήζουν βοήθειας.
22.10.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget