Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΠΛΑΣΤΟ 50ευρο ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΡΑΣΤΗΣ.Σε κατάστημα Καφέ της Κατερίνης στην οδό Κασσάνδρου έκανε συναλλαγή σήμερα (30/09/2020) μια γυναίκα πληρώνοντας με νόμισμα των 50 ευρώ παίρνοντας και ρέστα.Στην συνέχεια αποδείχθηκε ότι το 50ευρο ήταν πλαστό και ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου και διενεργεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.

Προσοχή λοιπόν στους καταστηματάρχες που συναλλάσσονται ειδικά με νομίσματα των 50 ευρώ όπου και θα πρέπει να τα ελέγχουν με το ειδικό μηχάνημα υπεριώδους ακτινοβολίας ή με τον απλούστερο τρόπο, εάν δέν διαθέτουν μηχάνημα, με έναν κίτρινο μαρκαδόρο που πωλείται και στα βιβλιοπωλεία, όπου και γράφουμε επάνω στην άσπρη επιφάνεια κάθε χαρτονομίσματος και εάν αφήσει γραμμή τότε είναι πλαστό εφόσον στο γνήσιο δέν αποτυπώνεται ο μαρκαδόρος.

Είναι επίσης και το υδατογράφημα στο νόμισμα, όπου στο νέο 50ευρο (φώτο) καλύπτεται όλη η δεξιά πλευρά του ενώ στο παλαιότερο υπάρχει μικρό υδατογράφημα στην μέση της δεξιάς πλευράς.

Άλλος τρόπος αναγνώρισης της γνησιότητας του 50ευρου, είναι και ο αριθμός 50 όπου είναι φωσφορούχος και πράσινος. Πλαγιάζοντας το χαρτονόμισμα ο αριθμός 50 αλλάζει σε χρώμα μπλέ βαθύ, ή και το αντίθετο, από μπλέ γίνεται πράσινο, κάτι που δέν γίνεται στα πλαστά χαρτονομίσματα.


pieria tv
1.10.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget