Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τουρκάλες πιλότοι στα F-16 που υποτίθεται ότι «αναχαίτισαν» τα μαχητικά της ΠΑ στις 27 Αυγούστου!

pronews.grΗ τουρκική προπαγάνδα αναφορικά με το συμβάν στο Ν.Α.Αιγαίο κατά την διάρκεια εμπλοκής ελληνικών και τουρκικών μαχητικών κατά την επιστροφή των πρώτων από αποστολή στην Κύπρο στις 27 Αυγούστου, θέλει... γυναίκες πιλότους στα τουρκικά μαχητικά!

Όπως αναφέρουν στο τουρκικό διαδίκτυο στα τουρκικά αεροσκάφη που υποτίθεται ότι «αναχαίτισαν» ελληνικά F-16 που απογειώθηκαν από την Κρήτη η επέστρεφαν από την Κύπρο (ούτε οι ίδιοι ξέρουν ακριβώς) βρίσκονταν νέοι πιλότοι με μόνο έμπειρο τον αρχηγό του σχηματισμού, ενώ σε αυτά υπήρχε και μια γυναίκα (φωτό)!Όλα αυτά για να πουν ότι τάχα ακόμα και γυναίκες, άπειροι ως πιλότοι, κατάφεραν να αναχαιτίσουν τα ελληνικά μαχητικά.

Μάλιστα προστίθεται ότι στα ελληνικά μαχητικά βρίσκονταν και Γάλλοι πιλότοι!
1.9.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget