Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ :Προκηρύξεις Αναπτυξιακού ΝόμουΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30-10-2020 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» ΤΟΥ ΑΝ.Ν.4399/2016Το Επιμελητήριο Πιερίας γνωστοποιεί στα μέλη του, που επιθυμούν να ενταχθούν στα εν επικεφαλίδι καθεστώτα ενισχύσεων, ότι η προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων λήγει στις 30-10-2020.
Σκοπός των ενισχύσεων είναι η στήριξη της απασχόλησης και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.
Ο προϋπολογισμός για την «ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ανέρχεται στα 350 εκ. ευρώ και αφορά σε μεγάλες, μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.
Το ελάχιστο επιλέξιμο ύψος των υποβαλλόμενων επενδυτικών στοιχείων ορίζεται με βάση το μέγεθος του φορέα, ήτοι:
α) για μεγάλες επιχειρήσεις, 500.000.-ευρώ.
β) για μεσαίες επιχειρήσεις, 250.000.-ευρώ
γ) για μικρές επιχειρήσεις, 150.000.-ευρώ
δ) για πολύ μικρές επιχειρήσεις, 100.000.-ευρώ.
Ο προϋπολογισμός για την «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» ανέρχεται στα 150 εκ.-ευρώ και αφορά σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις.
Το ελάχιστο επιλέξιμο ποσό των επενδυτικών σχεδίων ορίζεται:
α) για πολύ μικρές επιχειρήσεις, 100.000.-ευρώ
β) για μικρές επιχειρήσεις, 150.000.-ευρώ.
Τα επενδυτικά σχέδια αμφοτέρων των καθεστώτων θα πρέπει να έχουν το χαρακτήρα αρχικής επένδυσης (αρ.2 στ.49 Γ.Α.Κ.),όπως είναι η δημιουργία νέας μονάδας ή η επέκταση της δυναμικότητος υφιστάμενης μονάδας κ.ά.
Ειδικά στην Π.Ε. Πιερίας τα ποσοστά ενίσχυσης είναι το 55% του επιλέξιμου ποσού για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, το 45% για τις μεσαίες και το 35% για τις μεγάλες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στους ωφελούμενους από τις εν λόγω ενισχύσεις συμπεριλαμβάνονται και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ν.4430/2016), οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, οι Ομάδες Παραγωγών και οι Αγροτικές Εταιρικές Συμπράξεις (ν.4384/2016).Τα πλήρη στοιχεία για την ένταξη στο καθεστώς <<ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ>> ή στο καθεστώς <<ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ>> αναφέρονται στα ΦΕΚ Β΄ 3640/01-09-2020 και ΦΕΚ Β΄3641/01-09-2020, αντιστοίχως.
16.9.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget