Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κορινός – Επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορονοϊου σε εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Κορινού – Κανονικά θα λειτουργήσει τη ΔευτέραΘετική βρέθηκε στον κορονοϊό εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Κορινού, η οποία όμως είχε τεθεί σε προληπτική καραντίνα από τις 14 Σεπτεμβρίου και δεν ήρθε σε επαφή με μαθητές.


Με ανακοίνωσή του ο διευθυντής του Γυμνασίου Κορινού, εμφανίζεται καθησυχαστικός, αφού ενημερώνει γονείς και μαθητές πως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, ενώ σήμερα Σάββατο με πρωτοβουλία του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θάνου Μπαρμπαγεωργόπουλου, εξειδικευμένο προσωπικό προχώρησε προληπτική απολύμανση των εγκαταστάσεων του σχολείου
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ιωάννης Πούτης, αναφέρει: Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 18-9-2020 επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα COVID-19 σε εκπαιδευτικό του σχολείου μας. Η εκπαιδευτικός είχε ήδη τεθεί σε καθεστώς προληπτικής καραντίνας από τις 14-9-2020. Ενεργοποιήθηκε άμεσα το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τη διαχείριση επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες ενέργειες. Το Σάββατο 19-9-2020 με πρωτοβουλία του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου Κατερίνης, κ. Αθ. Μπαρμπαγεωργόπουλου έγινε σχολαστική απολύμανση από εξειδικευμένο συνεργείο σε όλους τους χώρους του σχολείου, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα μέλη της σχολικής κοινότητας.
Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει επιδημιολογική διερεύνηση από τον ΕΟΔΥ και αφού γίνει εκτίμηση κινδύνου θα αποφασιστεί αν χρειάζεται να ληφθούν επιπλέον μέτρα. Συνεπώς, τη Δευτέρα 21-9-2020 το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά και με ασφάλεια για τους μαθητές και το προσωπικό, εφόσον τηρούνται επιμελώς τα μέτρα προφύλαξης με τη χρήση μάσκας προσώπου, την αποφυγή συγχρωτισμού και το συχνό πλύσιμο των χεριών.
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Πρωταρχικό μέλημα όλων μας στις πρωτοφανείς συνθήκες πανδημίας που βιώνουμε είναι η υγεία και ασφάλεια των παιδιών σας, έτσι ώστε να μην στερηθούν τα αγαθά της μόρφωσης και της κοινωνικοποίησης που προσφέρει το σχολείο. Παρακαλούμε ιδιαίτερα να στηρίξετε τη διεύθυνση του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς μας που μοχθούν καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση και να μας έχετε εμπιστοσύνη. Η παραπληροφόρηση και οι ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στην τοπική μας κοινωνία δεν έχουν καμία απολύτως βάση.
Για κάθε νέα εξέλιξη θα έχετε άμεση και έγκυρη ενημέρωση», καταλήγει ο Διευθυντής του Σχολείου.
20.9.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget