Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αποχώρησε η παράταξη Χιονίδη!

 Κι ενώ όλα πήγαιναν…καλά στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, πήρε τον λόγο ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Ν. Παπαζιώγας, ο οποίος θεωρώντας ότι θίχτηκε προσωπικά από τον Δήμαρχο, (και σε μια αποστροφή του λόγου του), χαρακτήρισε “καφενείο” την διοίκηση του Δήμου από την σημερινή Δημοτική αρχή.


Του απάντησε χλιαρά ο κ. Ν Νταντάμης. Ο Δήμαρχος εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν στην αίθουσα (είχε υψηλό πρισκεκλημένο στο Δημοτικό μέγαρο). Μάλλον τον ειδοποίησαν, επέστρεψε εσπευσμένα στην αίθουσα, ανέβηκαν οι τόνοι (ειπώθηκαν και κάποια “γαλλικά”) και η Παράταξη Πολίτες σε Δράση (του κ. Παπαζιώγα), αποχώρησε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου!

olympospieria.com
17.9.20

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget