Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΠΙΕΡΙΑ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΟ Πρόεδρος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Πιερίας Νίκος Παπανικολάου σε ανάρτησή του στο facebook γράφει:


Μία μέρα χωρίς λαϊκή στο νομό μας και τα αποτελέσματα τραγικά πάντα για την τσέπη του καταναλωτή. Μετά από μία πρωινή βόλτα μέσα στην πόλη και στους χώρους που πωλούνται πλέον νωπά και κάθε είδους προϊόντα το συμπέρασμα είναι ένα, απο 100 έως 150% αύξηση στις τιμές των προϊόντων, παράδειγμα οι ντομάτες μέχρι χθες στη λαϊκή ήταν από 50 λεπτά έως 1 ευρώ βαριά σήμερα μες στην πόλη έχουμε από ένα έως δύο ευρώ, τα σταφύλια μέσα λαϊκή είχαν από 1 έως 1,5 ευρώ οι τιμές που πωλούνται σήμερα είναι από 175 έως 275 ευρώ.
Πάντα οι λαϊκές λειτουργούσαν ως παρέμβαση κρατώντας οροφή τιμών ο κόσμος το ξερε αυτό και το ξέρει για αυτό και μας τιμάει με την παρουσία του, το θέμα είναι ότι αυτοί που όφειλαν να σέβονται το ρολό μας δεν το κάνουν.
Δεν στοχοποιώ κάποιους επαγγελματίες, τη δουλειά τους κάνουν, εγώ οφείλω να αναδείξω το ρόλο το δικό μας όπως είμαι υποχρεωμένος να αναδείξω και την πλήρη αδιαφορία σχεδόν ολόκληρου του συστήματος θεσμικών και αιρετών παραγόντων, οι οποίοι δεν μπήκαν στη διαδικασία ούτε του ενδιαφέροντος...
Λυπάμαι πολύ.
14.9.20
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget